Hello every one ,any recommended proofreading service website for thesis or paper editing ? | ResearchGate

Această intersecție de timpuri și locații formează un fel de grilă: Italia în timpul Renașterii, India colonială în secolul al XIX-lea, Mexicul în secolul al XX-lea și așa mai departe. În alte domenii, modelul este mai mult ca un labirint. Literatura engleză își marchează subdomeniile pe perioade de timp (Tudor, Victorian), după locație (colonială, americană), după etnie (afro-americană, latino), după metode de analiză (retorică, teoria discursului), după mediu creativ (studii cinematografice, poezie) și de alte practici academice (studii gay și lesbiene).

Puteți vedea cum acest lucru vă oferă câteva alegeri plan lucrare de disertatie interesante. Dacă sunteți atras de poezia americană recentă, de exemplu, ați putea căuta un specialist în poezie sau poate în scris american contemporan. Dacă se întâmplă că poezia tratează teme feministe sau probleme rasiale, ai și mai mulți potențiali consilieri.

Desigur, dacă frecventezi o facultate mică, ai mai puțini specialiști din care să alegi, dar alte avantaje care compensează pe deplin. Cunoașteți bine facultatea și probabil ați scris lucrări de seminar pentru mai multe dintre ele. Cel mai important dintre toate, știi că le pasă profund de predare.

Aflați puțin despre aceste căi înainte de a căuta un consilier. Catalogul cursurilor vă va spune cele mai multe dintre ceea ce trebuie să știți. Completați-l cu o căutare rapidă pe Internet pentru a vedea ce cărți și articole au scris potențialii dvs. consilieri și ce cursuri au predat recent. Și, bineînțeles, întrebați în jur.

Ei vor cunoaște această dimensiune mai personală a abilităților consilierilor. Întrebați-i care consilieri sunt buni și care sunt buni.

Pe lângă aceste abilități de predare, mai există o dimensiune critică pentru alegerea ta: expertiza profesională a consilierului tău. Care este specialitatea profesorului?

Să presupunem că doriți să scrieți o teză despre planurile de marketing pentru o afacere mică. Bănuiești, pe bună dreptate, că toți profesorii de business știu câte ceva despre marketing și micile afaceri. Aceasta face parte din pregătirea lor profesională largă, la fel cum toți profesorii de literatură spaniolă știu ceva despre Don Quijote. Dar ar trebui să căutați ceva mai mult: un consilier care vă cunoaște bine subiectul specific. În caz contrar, vă înclinați spre morile de vânt. În acest caz, vrei un profesor specializat în antreprenoriat sau marketing sau, dacă ai noroc, ambele.

Pentru a găsi expertiza potrivită pentru teza dvs., trebuie să știți cum este organizată specializarea dvs. Fiecare materie are propriile sale specialități și membri ai facultății care sunt experți în acestea. Care sunt specialitățile academice obișnuite în specializarea dumneavoastră? Ce profesori se concentrează pe ce subiecte? Aflați întinderea terenului înainte de a alege un consilier.

Sfat: Aflați cum este organizată specializarea dvs. în specialități și cine sunt cei mai buni consilieri de teză în domeniul dvs. de interes.

Unele câmpuri sunt împărțite în câteva categorii clare. Știința politică, de exemplu, are patru sau cinci subdomenii majore, cum ar fi politica americană. În cadrul acesteia, totuși, unele facultăți știu mai multe despre comportamentul de vot din SUA, altele despre Congres și încă altele despre instanțe și forțele de ordine. Dacă mai mulți profesori sunt specializați în domeniul dvs. general, întrebați în preajmă pentru a afla care sunt cei mai buni profesori și cei mai atenți mentori. Ajută să cunoști acest teren atunci când alegi un consilier de teză.

Unele departamente au mult mai multe specialități decât științe politice. Istoricii se concentrează de obicei pe o anumită perioadă de timp dintr-o anumită țară.

Categories: Business